Novosti i promo ponude

Otkrivanje svijeta u MV Agusta stilu

Duh slobode je osobina karaktera zajednička svim motociklistima širom svijeta. S istom filozofijom, MV Agusta predstavlja ekskluzivni asortiman ruksaka i kofera koji je posebno dizajnirao TecknoMonster, izvrsna talijanska tvrtka koja proizvodi ekskluzivne putne dodatke s materijalima i tehnologijama koji potječu iz zrakoplovnog sektora. Ova nevjerojatna kolekcija, koja sadrži zrakoplovne kablove i titan, zrakoplovne građe, u potpunosti je izrađena rukom u sjevernoj Italiji.

Dva super lagana ruksaka u kolekciji dolaze u kombinaciji karbonskih vlakana i tkanine Alcantara ili ručno ušivene tele-kože, s brojnim unutarnjim džepovima sa zatvaračem za prijenosna računala i tablete. Koferi su dostupni u različitim veličinama, a nude se u odabiru od titanijumskih, aluminijskih ili karbonskih vlakana u kombinaciji s mekanim karbonskim tkaninama Jaquard za obloge i kožne uglove.

Precizni kotači s kugličnim ležajevima i trostupanjski mehanizmi za rukovanje doprinose tome da ovi jedinstveni proizvodi budu savršen pratilac za najzahtjevnije putnike. "MV Agusta je oduvijek bila dio mog života. Nekad sam s velikom strašću pratio legendu utrka i pobjeda Giacoma Agostinija," kaže Giacomo Valentini, osnivač TecknoMonstera, "suradnja TecknoMonstera i MV Agusta pokazuje koliko DNK industrije Made in Italy pripada području Varesea i njegovom obrtu.

Upotreba zrakoplovnih materijala poput ugljičnih vlakana i titana omogućila nam je stvaranje nove luksuzne percepcije. Claudio Quintarelli, voditelj odjela prodaje, MV Agusta Motor SpA, komentirao je: " Ponosni smo što smo predstavili ovaj novi dodatak u našu kolekciju robe. Ovi jedinstveni komadi talijanske izrade, ručno rađeni u srcu zrakoplovne četvrti Lombardije, savršeno su podudaranje s našim stilom i tradicijom. Siguran sam da će se zadovoljiti cijenama mnogih obožavatelja i entuzijasta MV Agusta širom svijeta. "

Idite u trgovinu!

Prodaja

 
Telefon+385 1 333 66 77

E-mailprodaja@mvagusta.hr

Servis

Salon


Radno vrijemePon-Pet: 8:00-16:00, Subota: 8:00-12:00

LokacijaLokacija

E-mailinfo@mvagusta.hr 

logo

motul logo

MV Agusta preporučuje Motul